VISIE

VISIE - ONDERNEMER AAN HET WOORD

M.B. Budgetbeheer is financieel dienstverlener, gespecialiseerd in bewindvoering en budgetbeheer.
Na haar oprichting in 2013, staat zij nog altijd voor de kernbegrippen vanuit waar zij door mij is opgericht: kennis van zaken én hart voor de klant. Voordat ik mijn bedrijf had opgericht, was ik werkzaam bij een organisatie die ik nu reken als een concurrent. Destijds groeide de vraag naar bewindvoering en budgetbeheer in rap tempo, en zag ik steeds meer bedrijven ontstaan die van deze groei in vraag wilde profiteren. Echter, zag ik ook de duistere zijde - veel bedrijven maakte een grote groei door en gingen steeds meer klanten accepteren, maar hadden eigenlijk niet de nodige kennis en ervaring in huis om alle gevallen goed te behanelen. Als resultaat kelderde de kwaliteit die geleverd werd hard, en daar zijn veel klanten van die te snel groeiende bedrijven de dupé van geweest. Het was toen, dat ik heb besloten om bij mijn werkgever te vertrekken en mijn eigen onderneming op te richten.

"Bij veel bedrijven is een patroon zichtbaar: de ambitie om goede kwaliteit dienstverlening aan te bieden wordt overschaduwd door de ambitie om zoveel mogelijk winst te behalen."

Mét de klant samenwerken aan een schuldenvrije toekomst, om echt een blijvende gezonde financiële positie te behouden. Dat is wat wij willen.

MANUËL BOULAND

Bewindvoerder & Budgetbeheerder